Az általam szervezett játékban, már bevált és nagyon jól működő gyakorlat, hogy egyénre szabott oldó mondatokkal  és többféle intuíciós kártyával segítjük a a haladást, ezért ez a játék mindenképpen eltér az eredeti játéktól. 

Kezdéskor minden játékos megfogalmazza saját személyes kérdését, és ezt szem előtt tartva játssza  a játékot .

A játékosok felé semmilyen elvárás nincs, de jó, ha tudjuk, hogy az útmutatást akkor kaphatjuk meg, ha képesek vagyunk őszintén játszani. 

Ez a játék 

- Belső átalakulásról szól; 

- Választ ad életed egy épp aktuális kérdésére. - Rávilágít a téged visszahúzó nehézségekre és előhozza a rejtett képességeidet, belső erődet, ami segít feloldani azokat 

- Tükröt tart személyiségünk és életünk elé, 

 -Világos visszajelzéseket, pontos felismeréseket és rálátást ad életedre

-  Utat mutat ahhoz, hogyan tudatosítsuk tudattalan mintáinkat, folyamatainkat, reakcióinkat, hogyan szabaduljunk meg azoktól, amelyek gátolnak, s ismerjük fel eddig rejtett képességeinket, amelyeket új erőforrásként hasznosíthatunk céljaink elérése érdekében.

MILYEN KÉRDÉSEKRE KERESHETJÜK A VÁLASZT?

Bármilyen aktuális személyes problémára vonatkozó kérdés feltehető, amelyet a játékos jelen élethelyzetében nem tud megválaszolni, amelyből kiutat, megoldást keres. Rákérdezhetünk bármilyen párkapcsolati, családi, munkahelyi, kommunikációs vagy életvezetési gondunkra, pl. "az a szándékom, hogy több időt töltsek a párommal", "hogyan szabaduljak meg indokolatlan féltékenységemtől" stb. 

Vonatkozhat a kérdés életcélunkra, feladatunkra, szemléletünkre, belső, szellemi utunkra is, pl. "szeretnék teljesebb életet élni", "mi szükséges ahhoz, hogy pályát módosítsak", "mit kell tennem ahhoz, hogy még harmonikusabb életet élhessek" stb. A feltétel csak annyi, hogy a kérdést pozitív szándék formájában fogalmazzuk meg.

A játékosoknak garantálniuk kell, hogy minden, ami az asztal körül elhangzik, a négy fal között marad. 

Életutunkon - akárcsak a való életben - találkozhatunk örömteli és fájdalmas élményekkel, felfedezhetjük és mozgósíthatjuk fel nem ismert tudásunkat, lehetőségeinket, próbára tehetjük intuíciónkat, szabad akaratunkat, szolgálatot teljesíthetünk, elismerhetjük mások és a magunk érdemeit, felismeréseket nyerhetünk, csodákat teremthetünk..

A Játékot négyen (vagy kevesebben) játszhatják, ismerősök vagy ismeretlenek. Ajánlott játékidő legalább 6-8 óra, de lehet egész nap vagy akár napokon keresztül is játszani. Semmi más nem kell hozzá, mint a rászánt idő és egy nyugodt hely.

Forrás:www.transzformaciojatek.hu