Kondráth Valéria

családállító, párkapcsolati és életszemléleti tanácsadó


35 éve foglalkozom emberekkel a szolgáltatás, vendéglátás és az idegenforgalom különböző területein. A szolgálat, az emberek segítése az életem részét képezi már gyermekkorom óta. Tizenévesen már diáktársaim, később Ismerőseim, kollégáim szívesen fordultak hozzám és gyakran tudtam segítséget nyújtani problémáik megoldásában. A beszélgetések után mindig pozitív visszajelzéseket kaptam, ezért keresni kezdtem egy olyan lehetőséget, amellyel képzett szakemberként segíthetek. 

Az elhatározást tett követte...

Innen már egyenes út vezetett a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézethez, ahol párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "face to face" trénerként végeztem. A Rajzelemzési Intézetnél Prof. Dr. Vass Zoltán vezetésével családrajz elemzést és párkapcsolati diagnosztikát, Dr Buda László haladó képzésein az " ultrarövid terápia", a hatékony egyéni konzultáció, Dr Németh Lóránd óráin az OH kártya alkalmazásának módszertanát sajátítottam el.

Kerekes Andrea okleveles családállító, rendszerterapeuta foglalkozásain a Hellinger féle családállító képzésben vettem részt. 

Ezen tudással és édesanyaként, nagymamaként szerzett jelentős élettapasztalatom színes elegyével szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.